Nieuwe trampoline? Zo kan je het onderhouden!

Heb jij net een nieuwe Salta trampoline aanschaft? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je deze zo goed mogelijk onderhoud. Als je besluit om de trampoline goed te onderhouden, dan kun je langer van de trampoline genieten en dat is natuurlijk het uiteindelijke doel. In dit artikel zullen we een aantal tips verstrekken die ervoor zorgen dat je zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van jouw Salta trampoline.

Een jaarlijkse check is zeker aan te raden

Het is zeker aan te raden om jaarlijks een check uit te voeren voor jouw trampoline. Veelal wordt deze check uitgevoerd net na de winter wanneer je besluit om de trampoline weer intensief te gaan gebruiken. Je wilt natuurlijk wel dat je veilig gebruik kunt maken van de trampoline en daarom is het zeker aan te raden om de onderdelen te controleren op eventuele mankementen. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist op het gebied van trampoline onderhoud. Hierbij weet je zeker dat de trampoline weer goed in gebruik kan worden genomen.

Let vooral op de veren en smeer ze

Het is goed om te kijken naar de veren. Hierbij is het goed om ze goed te onderhouden en te bekijken. Hierbij is het ook goed om ze te smeren. Hierdoor zorg je ervoor dat de veren optimaal mogelijk blijven presteren en dit is natuurlijk van cruciaal belang als je kijkt naar een trampoline. Veerkracht is natuurlijk enorm belangrijk! Mocht je hierin hulp nodig hebben, dan kun je altijd contact opnemen met een specialist op het gebied van onderhoud. Dan weet je zeker dat je er alles aan doet om jouw trampoline zo goed mogelijk te onderhouden.

Ronde trampoline